Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Nyugdíjaznák a miskolci főrend
  2009-02-05 20:37:29, csütörtök
 
  Nyugdíjaznák a miskolci főrendőrt a jogvédők

Csütörtök, 2009. február 5. 15:18 - Frissítve: Csütörtök, 2009. február 5. 16:47
Zoom


A Roma Polgárjogi Alapítvány válságkezelő csoportot alakított, hogy értékelje a miskolci rendőrkapitány kijelentése nyomán kialakult helyzetet, illetve keresse a lehetséges kiutakat.
A miskolci rendőrkapitány kijelentése alkalmas az etnikai feszültség gerjesztésére - erre a megállapításra jutott a Roma Polgárjogi Alapítvány válságkezelő csoportja.

- Hatalmas probléma az etnikai konfliktus az országban és a Pásztor-féle megnyilatkozás ahelyett, hogy a megoldás irányába hatna, csak fokozza a feszültséget azzal, hogy önkényesen ragad ki egyet az elkövetők tulajdonságai közül - mondja a társulás egyik tagja, Kádár András, a Helsinki Bizottság elnöke.

- A kapitány összekapcsolt két dolgot, a bűnelkövetés cselekményét a származással, ami veszélyes, mert azt sugallja, hogy genetikai
meghatározottságról van szó. Elképzelhető,
hogy ugyanezen elkövetők mindegyike huszonéves volt vagy zöld szemű, ezt mégsem tette hozzá, mivel számára mindez nem releváns - magyarázza a jogász. - A tények közötti szelekció értékválasztás, egy ilyen kijelentés motivációja pedig az előítélet.

Pásztor Albert mondjon le!

Iványi Gábor lelkész, az Oltalom Egyesület vezetője szerint nem csupán elszólásról van szó, ami megoldható egy kommunikációs tréninggel.

- Pásztor nem csak azt közölte, hogy az elmúlt két hónapban Miskolcon történt utcai rablásokat cigányok követték el, azt is említette, hogy az Avas városrészben tizedannyi bűncselekmény történik, mint a hasonló lakosságszámú Gyöngyösön és Hatvanban, noha ott ,,jobb az etnoszociális összetétel". Illetve elhangzott az is, hogy ,,más nemzetiségű honfitársainkkal lehetetlen az együttélés".

Iványi azt mondja, egy vezető szájából ez szakmaiatlan és felelőtlen akkortájt, amikor félkatonai szervezetek masíroznak az utcán, és Molotov-koktéllal gyújtanak fel házakat. A válságkezelő csoport tagjai úgy vélik, kapkodó és elhibázott lépés volt, hogy Pásztor Albertet visszahelyezték pozíciójába, függetlenül attól, hogy a bűnüldözői munkát amúgy jól végzi-e, ezért a rendőrkapitánynak magának kellene kérnie más munkakörbe helyezését, esetleg nyugdíjazását.

Kádár András szerint az igazán sajnálatos, hogy sosem látott politikai egység alakult ki az eset után.

- Sajnálom, hogy pont ez az a kérdés, amiben mindenki egyetért. Ahhoz képest, hogy egy város szocialista polgármestere árpádsávos zászlók alatt együtt tüntet a szélsőjobboldallal, Pásztor szakmaiatlansága csupán MTI / Vajda János

csepp a tengerben.MTI / Vajda János


Katasztrofális a helyzet

A válságkezelő csoport ugyanakkor elismeri, hogy joggal kelt indulatokat számos erőszakos bűncselekmény. Mint hangsúlyozzák, a leszakadó romák egy része szembekerül a törvénnyel, és ezzel foglalkozni kell, méghozzá tabuk nélkül. A vizsgálatot végzők szerint fontos tudatosítani azt, hogy nem a cigány származás függ össze a bűnelkövetői hajlandósággal, hanem a kirekesztettség, a szegénység és a gettósodott életforma - ami kétségkívül jóval nagyobb arányban érinti a cigányságot.

Az önkormányzat egyébként rendfenntartó városőrséget működtet az Avas lakótelepen. A Roma Polgárjogi Alapítvány képviselői nem értik, miért költenek erre havi tízmillió forintot, hiszen a védelem a rendőrség dolga. A szervezet tagjai úgy vélik, jobb helye lenne a pénznek az oktatás vagy a munkahelyteremtés támogatásában.

- Főként, ha igaz, amit a kapitány mond, és valóban megfelelő itt a közbiztonság - mondja Horváth Aladár.

A kutatók szerint sokkal inkább a városszéli nyomornegyedekkel kellene foglalkozni, ahol valóban katasztrofális a helyzet.

- A városvezetés húsz éve nem tudja eldönteni, lebontson vagy felújítson. Nincs víz, nincs fűtés, a hivatal azt sem tudja, kik laknak ott.

Kiutak

Iványi Gábor úgy véli, nem készenléti rendőrökre van szükség, hanem komoly szociális munkára, amivel régóta adós a város.

- Nem az a kérdés, hogy szeretjük vagy nem a cigányokat. Önző érdekből is kezelni kell a leszakadó rétegek problémáit, hiszen mindez a többségieket is sújtja.

Iványi hangsúlyozza: gazdasági válságban lehetetlen lesz eltartani egymillió mélyszegénységben élőt, félmillió munkanélkülit, ezért nincs más út, mint az integráció, és a kezdő lépést mindig a többségieknek, ,,az erősebbnek" kell megtenni - mondja a szakember, aki szerint a legrosszabb önsorsrontó magyar forgatókönyvet, a cigányok és zsidók bűnbakká tételét pedig el kell kerülni.

A válságkezelő csoport eljuttatja javaslatait az illetékes minisztereknek, illetve Gyurcsány Ferencnek, és amennyiben az ország vezetése ,,nem képes kezelni a helyzetet", nemzetközi vizsgálatot kérnek.

Hiányos tényfeltárás?

A budapesti válságkezelők romákkal és nem romákkal is beszéltek, az önkormányzatot azonban nem keresték fel. Káli Sándor városvezető ennek ellenére közölte, hogy valamennyi jó szándékú javaslatot figyelembe fognak venni a kérdés orvoslásakor.

A Polgármesteri Hivatal közleményében sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy az ügyben nem hallgatták meg a polgármester véleményét.




proletar
2009. február 5.

15:43


Egy dolog a bűnözés és egy más dolog a munkanélküliség!
Nem szeretem az olyan agymosást, amikor a szezont összemossák a fazonnal!
NEM KELL A PUDER!
A rendőr dolga a rend védelme!
Ha becsülettel teszi, már pedig teszi, akkor meg kell köszönni neki!
Ez a Roma Polgárjogi Alapítvány eddig csak az ellentéteket szította!
Megköszönjük nekik???????????
Jelszavuk lehetne:
,,Aki semmit sem tud, kénytelen mindent elhinni."
Marie von Ebner-Eschenbach


Járókelő
2009. február 5.

15:59


Ismereteidről, jobban mondva azok hiányáról szólva: bagoly mondja verébnek.
Ha pedig már Marie von Ebner-Eschenbachot idézted, találtam egy rád illőt, ugyancsak tőle: ,,Az ítélet megcáfolható, az előítélet soha."


ki kicsoda
2009. február 5.

16:00


Tanácsadás helyett iskola a megoldás!


szati01
2009. február 5.

16:04


Nem értem miért kellene lemondani annak aki csak igazat mond. Egyszer végre valaki ki merte mondani mindazt amit mindenki tud és nem csak Miskolcon történik meg amit a rendőrkapitány elmondott. Az egész országra jellemző. Ha nem tesz senki semmit csak az izgága jogvédők ugrálnak mindenünket ellopják a c.......-ok. Úgy látszik a törvényhozknak ez pont így a jó, hisz semmit sem tesznek !!!!!!!!!!!!!!!!


Sirashow
2009. február 5.

16:14


A jogvedoknek azt tanacsolom, hogy eresszek ki egyedul a gyerekeiket az Avas utcaira, sotetedes utan. Majd ha zsebpenz, mobil, ora nelkul, de egy ket zuzodassal jon haza a szemuk fenye, akkor vedjenek jogot.
Miert nem vedik a biztonsaghoz valo jogot?
Ha a rendor beavatkozik, az a baj, ha nem akkor az.
En nem tudom, hogy mi a megoldas, de biztosan nem az, hogy kirugjuk, meghurcoljuk vagy nyugdijazzuk azt, aki kimondja amit ugyis mindenki tud.
A c.....nyellenesseg meg mar ugy is letezik, ha van jogvedo, ha nincs.


gyopáros


2009. február 5.

16:16


Nem nyugdíjazni kell azt aki ki meri mondani a VALÓSÁGOT, hanem támogatni.
Tényeket kimondót támadni a JOGVÉDŐKNEK is galádság.
A kiraboltak jogait nem akarja a jogvédők társasága esetleg védeni?
Nincsenek előitéleteim, de a tények, azok tények, és nevén kell nevezni a problémákat, hogy meg lehessen oldani és nem úgy tenni, mint "régen", hogy a családban az "asszony kötényének" mindent el kellett takarnia, nehogy mindenki megtudja a másik disznóságait.
Nem kell itt takargatni, meg kell akadályozni a rablásokat BÁRMI áron, BÁRKI követi is el azokat.
AKI tenni akar ez ügyben azt NEM lehet félreállítani....


kaifas
2009. február 5.

16:56


Ki ez a Horváth Aladár?Ki adta még a nevét az olyan "tényfeltáráshoz" mint amiről ez a fazon beszél.Hány olyan lyukói telektulajdonossal beszélt akinek a
házát csupaszra raboltá,hány olyan lakóval beszélt az avasi lakótelepen akiknek
az életét pokollá teszik a nomád betelepülő 1oo csalá,a hozzátartozó mintegy
5-600 fös "családdal,hány olyan emberrel beszélt akit megtámadtak "honfitár-
saink,hány olyan üzletvezetővel beszélt akik elmondták volna,kik is lopnak pima-
szul az üzletekbe?Sorolja???E a fószer akarja a város nyakába varni a kiala-
kult helyzetet?Ez a fószer veszi magának a bátorságot,hogy lemondásra szó-
litja fel a városi kapitányt?Na ez a fószer többet MISKOLCRA be ne tegye az a
.........Talán ennyi elég is.


Wolf69
2009. február 5.

17:02


A lelkész Úr rendjének adójából, a perselypénz adójából, a temetés adójából és az eddigi adómentes egyházi jövedelmek adójából fizethetnék az iskoláikat ill. a velük foglalkozó szociális munkások bérét. A lelkész Úr szerint az integráció lenne a megoldás.De ha valaki nem akar integrálódani , akkor azzal mit tenne? A jogvédők is lementek még egyszer jól felkavarni a már leülepedett sz... és aztán elutaznak haza. Ez igen , ez jó munka volt.


Sára
2009. február 5.

17:16


Mitől jogvédő az aki az áldozatokat semmibe veszi,akik bár tudnak a naponta
előforduló tanárverésekről, a fiatalok, gyermekek által elkövetett,időnként
szadista bántalmazásokról,amit más gyermekek,idősek sérelmére követnek el. Az iskolákban naponta fordul elő, hogy gyerekcsoportok vernek, rabolnak ki más gyermekeket,köpnek le , fenyegetnek meg tanárokat. Rosszabb esetben a szülők is verik tépik, megalázzák a pedagógust. (MÁNDOK, mai hír).
Az utcákon sem sokkal jobb már a helyzet. Neki mennek a rendőrőknek ,a biztonsági őröknek,. Már ott tartunk hogy ha nem tartja valaki elegendőnek a segélyt, hát megveri a jegyzőt.
Ezek a szemrebbenés nélkül hazudó un. jogvédők, akik már annyian vannak
hogy számon sem lehet tartani őket , ágálnak a cigány megnevezés ellen,de ha érdekük úgy kívánja fennen hangoztatják hogy ők cigányok.
A szülő követeli az iskolában az alapítványi ösztöndíjat a gyermekének, mert neki jár ha méltoztatik befáradni a gyerek az iskolába, mert ő cigány. Jár neki az ingyen tankönyv, az ingyen étkezés, a lakhatásitámogatás,a beiskolázási segély, az ingyen nyaralás, és csak sorolják mit követelnek: Mert az a cigányoknak jár !
Megkellene már szüntetni ezt a " pozitív diszkriminációnak " nevezett baromságot és a segélyt csak rövid ideig szabadna adni, a bűnöző életmódot folytatokkal szemben pedig már régen be kellett volna vezetni a zérótoleranciát. A rendőrség erősítésére talán a hivatásos katonák is beállhatnának, úgy ahogy Olaszországban. Meddig várnak még a rendteremtéssel ?? Medig kell még az eszement jogtalanság védőket elviseni, és a tisztességes embereknek ,cigánynak és magyarnak félelemben élni?


kornélia
2009. február 5.

17:26


Itt azért sok mindenről szó van, csak a sértettekről nem. A rablótámadás az egyik legerőszakosabb és legfélelmetesebb bűncselekmény a sértett számára. Nagyon mély nyomot hagy. Nem statisztikáról van szó, hogy külön statisztikát készítenének arról, hogy milyen büncselekményeket követnek le a romák, hanem arról a büntetőeljárásjogi tételről, hogy a rablóról személyleírást kell adni, esetleg kiválasztani az albumból, vagy megpóbálni lerajzolni. Az azért mégiscsak feltűnhetett mindenkinek, hogy nem szóke, hosszúhajú, kékszemű szolárium által lebarnult egyénekről szólt a feljelentés. Csupán a sértettek elmondásából. Ehhez meg még statisztika meg elszólás sem kell. Hivatkozni kell és lehet a sértettek elmondására. Ennyi, és akkor nem bántani kell a városi rendőrkapitányt.. Lehet neki segítséget adni, lehet a várost támogatni pontosan azon szervezetektől, akik most hóhért kiáltanak.

Hopka
2009. február 5.

17:28


Ezek nem "jogvédők", hanem gyűlölködő bűnvédők. Ágálásuk a magyarság és igazság ellen nem egyéb, mint ajvékolva elterelni figyelmet a haveri kutyáik sokezermilliárdos magyar vagyon eltüntetéséről és valódi felelősök megnevezéséről.


Voice24
2009. február 5.

17:57


Itt Magyarhonban szinte már csak a randalírozóknak, rablóknak, tolvajoknak, vagyis a törvény ellen vétőknek vannak jogai, és ezen jogok védelmére szinte naponta újabb szervezet alakul.
És osztják az észt, vég nélkül...
Ahogy már más is felvetette: mikor fog egy szaros jogvédő is megszólalni a becsületes, békés többség érdekében?


Rexona
2009. február 5.

18:12


Sajnos ez elképzelhető, hogy nyugdíjazni fogják. A komcsik akire ráteszik a kezüket azt végig visszik. És úgy fog lejönni, hogy a Miskolci Rendör Kapitány kérte a nyúgdíjazásást. A jogvédőket használják fel a idegölő munkára.


libell
2009. február 5.

18:46


A helyzetet eléggé makabernak tartom, megakarja mondani a futzi roma polgárjogi alapitvány, hogy a kapitányt nyugdijazzák. Inkább dijjazni kellene azért, amiert ebben a gyáva országban igazat mondott. Ja mit tett ugyanez az eggyesület akkor amikor Olaszliszkán lincseltek, és tanárokat vernek és, és lehet a tetteikröl 7000 oldalu könyvet irni. Ebben az országban a kisebbség már régóta a magyar. Ezér felelös mindeggyik párt, ugyanis ezek potenciális választók. Kellene már egy Magyar Polgárjogi alapitványt is éltre hozni, ugyanis ezeknek csak jogaik vannak azt hogy kötelesség a szókincsükben nem szerepel. Termászetesen lehet a dolgokat kozmetikázni akkor is marad minden ugy ahogy volt. A magyaroknak itt jogaik nincsennek!!!!!


álmos
2009. február 5.

18:53


Itt a lehetőség !!Ahogy eddig kiálltunk ill. kiálltak a normális életvitelt kedvelők a rendőr kapitány mellett most is megtehetjük spontán mindenféle szervezet felhivása nélkül.Legyen már végre egyszer az amit az adófizető állampolgár szeretne!!!És ha MI ilyen rendőr kapitányt szeretnénk ne magyarázzák meg az okosok,hogy a rövidnadrágot ki lehet térdelni!!!!A sok jogvédő szervezet meg legalább egyszer védje már az "álldozat" jogait is ne csak a bűnözöét az adó forintokból!!! KELLENEK AZ ILYEN RENDŐRÖK!!


Surayana
2009. február 5.

19:16


A bizoccság megállapítja majd, hogy a helyzet kezelésének legelső és legfontosabb lépése, hogy Áládár szervezete újab százmilliót kapjon.Na meg mohácsivica és kolompárorbáné is. Mindig ez lesz a vége. Nem érdekli öket sem a cigányok, sem a hátrányos helyzetűek, a szegények, vagy a valódi vesztesek sorsa.Csak a pénz. Ismerem őket, többször szembekerültünk. Undorító, demagóg, rásszistafásiszta szövegen kívül mást nem tudó pénzsóvár banda. Még a cigányok is lenézik őket.De hozzáteszem, nem ők a hibásak. Teszik adolgukat. Az a hibás,aki még ma is,ezek után is pénzt ad nekik.



kamumilla
2009. február 5.

19:47


Minden tiszteletem és elismerésem a rendőrkapitány úré!
Ha mindenki ilyen határozottan lépne fel a bűnözők ellen, talán nem itt tartanánk.
Segítségre valóban szükség van az arra érdemeseknek, de nem segélyre, hanem tanításra, nevelésre . Sváb, tót, szerb stb. honfitársaink nem csak a jogaikkal, hanem a kötelességeikkel is tisztában vannak, a romáktól miért nem lehet ugyanezt megkövetelni?
Aki nem tartja be saját hazája törvényeit, az milyen jogon merészel nemzetközi vizsgálatot kérni?
Lelkész urat pedig hadd emlékeztessem a tízparancsolatra (főleg a ne lopj-ra gondolok) , ha pedig annyira védi az arra nem érdemes cigányokat, költözzön a szomszédságukba.


http://www.zoom.hu/belfold/nyugdijaznak-a-miskolci-forendort-a-jogvedok-38685.htm l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bántalmazásokról, szakmaiatlansága, honfitársainkkal, tízparancsolatra, legfélelmetesebb, kötelességeikkel, munkanélküliség, randalírozóknak, legerőszakosabb, szembekerültünk, rendteremtéssel, szomszédságukba, kirekesztettség, visszahelyezték, tanárverésekről, rendőrkapitányt, gyerekcsoportok, zérótoleranciát, tényfeltáráshoz, olaszországban, megnyilatkozás, törvényhozknak, nyúgdíjazásást, kolompárorbáné, forgatókönyvet, hajlandósággal, szervezetektől, eltüntetéséről, megnevezéséről, katasztrofális, rendőrkapitány, értékválasztás, személyleírást, önkormányzatot, minisztereknek, statisztikáról, miskolci főrendőrt, miskolci rendőrkapitány, lehetséges kiutakat, etnikai feszültség, megállapításra jutott, etnikai konfliktus, megoldás irányába, feszültséget azzal, elkövetők tulajdonságai, társulás egyik, kapitány összekapcsolt, bűnelkövetés cselekményét, tények közötti, ilyen kijelentés, kommunikációs tréninggel, hasonló lakosságszámú, Roma Polgárjogi Alapítvány, Kádár András, Helsinki Bizottság, Pásztor Albert, Iványi Gábor, Oltalom Egyesület, Pásztor Albertet, Vajda János, Horváth Aladár, Gyurcsány Ferencnek, Káli Sándor, Polgármesteri Hivatal, KELL PUDER, Miskolci Rendör Kapitány, Magyar Polgárjogi, KELLENEK AZ ILYEN RENDŐRÖK,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Fehér virág  Radikális szeretet  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Mindig jusson idő nevetni  képre írva  A televizió nem a kultúrát kép...  Akarat  Fehér virág  Szabolcska Mihály – Ákác...  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Erdőn  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png ház  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Png férfi  Alázat  Adakozás  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Fekete István - Akác  Alvó cicák  Éretlen vers  Makszim Gorkij gondolata  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  A televizió nem a kultúrát kép...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Albert Einsteinről  A jó emberek mindig szépek mar...  Idő  Idő  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Minden harmadik...  képre írva  Szép álmokat!  Facebookon kaptam  Szívem  Makszim Gorkij gondolata  Egy bizonyos határt  A jó emberek mindig szépek mar...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Mi lenne ha  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Akarat  Akarat  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tanuld meg ezt a versemet  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png telefon  Nem számIt  Png csokor  Alázat  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  George Byron - Ahogy itt jár -...  Png rózsa csokor  Kövesd a cowboyt!  Reménység és erő Krisztustól e...  Szép estét kedves látogatóimna...  Az engedelmesség miért nem vál...  Reménység és erő Krisztustól e...  Png férfi  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  A televizió nem a kultúrát kép...  Png férfi  Leonardo da Vinci gondolata  Alvó cicák  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Png lepke  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 19  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Egy hatékony szolga  Mindig jusson idő nevetni  Zilahy Lajos gondolata  Mit beszél, nem értem, hogy m...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png cica 
Bejegyzés Címkék
miskolci főrendőrt, miskolci rendőrkapitány, lehetséges kiutakat, etnikai feszültség, megállapításra jutott, etnikai konfliktus, megoldás irányába, feszültséget azzal, elkövetők tulajdonságai, társulás egyik, kapitány összekapcsolt, bűnelkövetés cselekményét, tények közötti, ilyen kijelentés, kommunikációs tréninggel, hasonló lakosságszámú, etnoszociális összetétel&#8221, vezető szájából, válságkezelő csoport, bűnüldözői munkát, rendőrkapitánynak magának, igazán sajnálatos, eset után, város szocialista, leszakadó romák, része szembekerül, vizsgálatot végzők, cigány származás, bűnelkövetői hajlandósággal, gettósodott életforma, önkormányzat egyébként, rendőrség dolga, szervezet tagjai, oktatás vagy, munkahelyteremtés támogatásában, kapitány mond, közbiztonság &#8211, kutatók szerint, városszéli nyomornegyedekkel, városvezetés húsz, leszakadó rétegek, kezdő lépést, legrosszabb önsorsrontó, illetékes minisztereknek, ország vezetése, budapesti válságkezelők, önkormányzatot azonban, kérdés orvoslásakor, polgármester véleményét, olyan agymosást, szezont összemossák, rendőr dolga, rend védelme, ellentéteket szította, ítélet megcáfolható, előítélet soha, rendőrkapitány elmondott, egész országra, izgága jogvédők, szemuk fenye, biztonsaghoz valo, rendor beavatkozik, kiraboltak jogait, jogvédők társasága, másik disznóságait, rablásokat BÁRMI, fazon beszél, avasi lakótelepen, életét pokollá, nomád betelepülő, hozzátartozó mintegy, fószer akarja, város nyakába, fószer veszi, városi kapitányt, fószer többet, perselypénz adójából, temetés adójából, eddigi adómentes, velük foglalkozó, integráció lenne, áldozatokat semmibe, iskolákban naponta, biztonsági őröknek, szemrebbenés nélkül, cigány megnevezés, szülő követeli, alapítványi ösztöndíjat, ingyen tankönyv, ingyen étkezés, beiskolázási segély, ingyen nyaralás, segélyt csak, bűnöző életmódot, rendőrség erősítésére, hivatásos katonák, eszement jogtalanság, tisztességes embereknek, egyik legerőszakosabb, sértett számára, rablóról személyleírást, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1367
  • e Hét: 15597
  • e Hónap: 26708
  • e Év: 180204
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.